maanantai 20. helmikuuta 2012

Kurssituotos

on nyt valmiina. Osallistuin  "Kahvipussilaukku neliöistä" -kurssille. Omani on olalla kannettava läpällinen ja kokonaan juhlamokkapusseista ja sen tuosta valkoisesta osasta. Yhdestä pussista käytin vain tuon yhden osan.  Pussin 3 muuta osaa jäi vielä odottamaan ideoita ja myöhempää käyttöä. Pusseja tarvittiin yhteensä 192 kappaletta.
 Yhteen neliöön menee 12 taiteltua rengasta ja tämä  laukku koostuu 16  neliöstä.
   Jotta laukusta tulisi mahdollisimman valkoinen, on jokainen soiro leikattava millilleen oikean kokoiseksi ja viimeistään taitteltava tarkasti oikeasta kohdasta. Kurssin kesto oli 20 tuntia, mutta oma laukkuni ei aivan valmistunut siinä ajassa. Yritän puolustautua (tietty korkean iän tuomalla hidastumisella)  tarkuudella, mitä tarvitaan soirojen pujottelussa niin, ettei punaista väriä jäisi kovin paljon näkyviin. Punomiseen tulee kyllä rutiinia, kun tekee useamman.
  Tällä tavalla punottaessa saa aikaan vaikka minkälaisia kuvioita, vaikkapa käyttämällä  kahvikupin kuviokohtaa joko yksinään tai muiden osien kanssa.Lisää kuvia ja tietoja on  täällä.
   Olipa innostava ja kiinnostava kurssi, suosittelen todella lämpimästi!

19 kommenttia:

Auli kirjoitti...

Vau ja vau ja vielä kerran VAU! Näyttää kyllä mahtavalta ja toisaalta aika haasteelliselta työltä.

satunNainen Paula kirjoitti...

Hei, ihan valtavan hieno idea käyttää vain tuo tekstiosuus!! Tosi tyylikäs! Ihan pakko varastaa tämä idea seuraavalle kahvipussikassikurssille, sorry vaan!! :o)

Seijasisko kirjoitti...

Wau, todella tyyliä tässä kahvipussilaukussa.

Mammutti kirjoitti...

Aivan mahtava! Ensin en meinannut uskoa, että laukku on tehty Juhlamokkapusseista, mut uskottava se oli. Olen jonkin aikaa keräillytkahvipusseja, jos joskus sais kokeiltua ommeltua kassia, en edes uskalla punomaan alkaa...
Aurinkoista viikkoa Sinulle!

sirkkis kirjoitti...

Upealaukku ja tuo valkoisen aluaan käyttö hyvä idea.

Matleena kirjoitti...

Tosi upea laukku! Kiva malli ja ihana väri. Kyllä sinä olet kassimaakarikin! :) En muuten meinannut ensin tajuta, miten JuhlaMokka-pusssista saa noin valkoisen laukun. ;D

Daisy kirjoitti...

Samat sanat kuin nuo edellisetkin. Hieno kassi!

hanhan kirjoitti...

Tämä on tosi upea!

Hepsi kirjoitti...

UPEA!

eevamummo kirjoitti...

Onpas hieno, tuollaista en ole ennen nähnytkään!

Kangaskasa kirjoitti...

Todella komea laukku!

Sipi kirjoitti...

Upea laukku! Kahvipussia kun katsoo niin tuon valkoisen värin osuus on pussissa ihan järkyttävän pieni! Työtä on ollut paljon mutta lopputulos on kyllä upea :)

TeSa kirjoitti...

Todella upea ja kaunis kassi.
Olet sinä toimelias nainen, ihalen.

Tuija kirjoitti...

Voi miten valtavan hieno kassi! Näin jossain kassin, jossa oli käytetty Presidentti-kahvipussien vihreää osaa ja se oli mielestäni hieno mutta kyllä tämä mustavalkoinen vie tyylikkyydessään voiton siitäkin! Ihastelen kärsivällisyyttäsi!

vekki kirjoitti...

Voi vitsi miten kaunis! Ja niin hienosti keksitty. Mekin teimme näitä kasseja, mutta ei meista kukaan keksinyt näin loistavaa ideaa!

Äipän touhut kirjoitti...

Voi, kun on upea laukku.

ellu kirjoitti...

Tyylikäs, upea ,mahtava!,
siis tuo on kerrassaan hienosti ideoitu!

Ulla kirjoitti...

Upea oivallus ja mustavalkoinen laukku!

Kaisa kirjoitti...

Voi kuinka kaunis - ja vaatii kärsivällisyyttä!