lauantai 1. lokakuuta 2011

Kurssin tuloksena

 sain valmiiksi pienen laukun. Kurssin nimikin oli "Pikkulaukkuja kahvipusseista" ja kaksi viikonloppua (pe ilta ja la)  kestänyt kurssi päättyi tänään. Kokoa on 14 x 17 cm ja lisäksi vielä läppäosa, joka kuvassa on auki ja ylöspäin.   Itselläni ei ole oikein tarvetta pikkulaukulle, enkä keksinyt ketään muutakaan, joten ajattelin sijoittaa tämän  seinälle pikkutavaroiden  lokerikoksi.
  Vielä pihalla krassit ja samettikukat kukkivat, vaikka on jo lokakuu.....
             Kaunista syksyä!

7 kommenttia:

Mammutti kirjoitti...

Hauska pikkulaukku! Minulle tuli kuvaa katsoessa ensimmäisenä mieleen suodatinpaperien säilytyspussukka. Taitoa tuo taittelu vaatii, ei onnistuis multa.

sirkkis kirjoitti...

Kiva pieni säilytyslaukku. Mieleeni tuli ,että keittiössä on varmasti tarpeellinen säilytykseen.Minunki krassit voivat vielä hyvin vaikka kahtena yönä on ollut pakkasta kun nurmikko oli kuurassa.

mate kirjoitti...

Kätevä säilytyslokero. Hyvin vielä krassitkin kukkivat, vaan kuinka käy ensi yönä jos on hallaaa.
Luin jostakin ,että oot menossa käsityömessuille, niin määkin. tiä vaikka kohdattaisiin, jos vaikka tunnistaisimme.

Sipi kirjoitti...

Kiva pikkulaukku! Kovasti niissä on työtä, minulta ei onnistuisi!
Upeasti kukkii edelleen kranssisi :)

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Marraskuussa menossa myös koripunontaan, innolla odotan!! Edellisellä kurssilla tehty pikkulaukku toimii koirankakkapussisäilönä. :o)

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Komeita kukkia vielä sinulla.
Kiitos matkatoivotuksista, kuvaaminen saattaa jäädä vähemmälle tänä vuonna, kun en viitsi ottaa isoa kameraa mukaan. Veli kyllä lainasi minulle omaa kameraa, saa nähdä, miten sillä (kosketusnäyttö) kuvaaminen onnistuu.

Matleena kirjoitti...

Kiva laukku ja sopii kyllä hyvin seinällekin. Minäkin olen kerännyt kahvipusseja pitkään ja juuri tänään katselin kans.opiston ohjelmia ja mietin lähtisinkö kahvipussikursille. En vielä päättänyt. ;D

Vieläkö sinun krassit ovat noin upeina!!! Minä jo nakkasin menemään niiden rangat.