torstai 18. elokuuta 2011

Samettista elokuuta

on saatu nauttia viime päivinä. Perunamaan reunalla kehäkukat loistavat.Kokosin niistä kollaasin. Keväällä kylvämäni siemenet ovat kaikki edelliskesänä kukkineista kukista peräisin.
Tämä pikkuinen siili käy päivittäin etsimässä kissain ruokalautasia.
Ennen sanottiin siilien liikkuvan hämärissä tai öisin. Täällä meillä pihassa siilit ovat kesyyntyneet ja tulevat aivan viereen, kun niille juttelee ja liikkuvat kaiken päivää. Omat kissat eivät ole moksiskaan, vaikka siilit tulevat aivan nenän eteen ja samalle lautaselle tai vesikipolle.
 Mihin se viikko taas katosi......

3 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

voi miten söpö on tuo siili. Kiva kun ruokit.

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Ihania lemmikkejä!
Meillä koirat ja siilit eivät tule noin hyvin juttuun, niitä silloin tällöin kuljeskelee orapihlaja-aidan alla. Lötkö ei siilistä piittaa, vuosia sitten yksi kun sähisi sille, mutta Lusmun ja Luupään mielestä ne ovat kiinnostavia - siili ei ole samaa mieltä koirista...
Lepyttelyksi olen vienyt viiliä, mutten tiedä onko kelvannut siilille vai lähitienoon kissoille (nekin oikaisevat orapihlaja-aidan sivuitse).

Sude kirjoitti...

Täällä on samettisuus kaukana, kun vettä on lotissut taivaalta koko viikon.
Minunkin takapihalla hyörii lauma siiliä. Kerran en ollut muistanut laittaa ruokaa niille, niin eiköhän yksi tullut ja purrut minua varpaasta. Kyllä meidän ystävyyssuhde vähän kärsi siitä, kun sain kulkea laastari varpaassa :)