sunnuntai 21. elokuuta 2011

Lämmittelynä

ennen syyskuun alussa starttaavaa Sukkasatoa (vapautui yksi pyöröpuikko)  sain lopulta valmiiksi nämä iloisen kirjavat sukat, jotka olivat työn alla melko pitkään. Loput vartta  tikuttelin  viime viikon yhteislaulutilaisuudessa Kampusrannassa. Lankana tanskalainen Strömpegarn, pyöröpuikko 2,5, kärjestä aloitetut ja molemmat sukat yhtä aikaa puikolla.
Kuvasin sukat portaille, jonne orava oli yön aikana tuonut kaluamansa sembramännyn kävyn ja kasan siemeniä.
Kampusrannan yhteislaulutilaisuudet kesäisin ovat Järjestötalon yhdistysten vuorollaan järjestämiä. Vihkosessa on lähes sadan erilaisen laulun sanat. Kaikki ei ole "rallatusta" vaan ainakin yksi  kaunis ja lämmin kesäilta päättyi tunnelmalliseen  virteen "Päivä vain ja hetki kerrallansa, siitä lohdutuksen aina saan" (VK 338).
Kuvat ovat parin viikon takaa.  Näinkin pienellä joukolla voidaan ilta vetää.......
Vastarannalla on Teknologia- ja Innovaatiokeskus Frami, jonka rakennusten lisääntymistä olen jo 11  kesää näiltä penkeiltä seurannut.  Rannan puiston edistyminen on hidasta, jotain  on sentään tapahtunut.
Välissä on joki, nimeltään Seinäjoki. Monesti olemme laulaessamme huiskuttaneet Kaanaa-Linesin jokiristeilyllä olijoille.
      Muutaman piskon jo saimme ja taivas on harmaa, mittarissa vain 13,6 astetta.
                Rentouttavaa pyhäpäivää!

4 kommenttia:

Auli kirjoitti...

Kivat sukat ja kivat kurren eväät samassa kuvassa. Oikein hyvää sunnuntain jatkoa ja hyvää ensi viikkoa!

sirkkis kirjoitti...

kauniit sukat teit. langan kuviointi muodoistui ihanasti. Minä en ollutkaan kuullut, että siellä on oikea joki, Seinäjoki. Taas opin uutta, luulin vain ,että nimi oli jotenki muuten juontunut.Minäkin olin eilen siellä keskustorilla.

Anneli kirjoitti...

Kivat sukat !
Tulee jotenkin mieleen äitini kutoma räsymatto :)

Vai repputehtaan... :D

Sipi kirjoitti...

Kivat, raikkaan väriset sukat :)
Muutaman kerran olen mukanasi Kampusrannassa ollut ja mukava siellä on ollut istuskella auringossa, neuloa ja kuunnella teitä hyviä laulajia! Torstaina sitten kai päätöslauluihin, tyttönenkin on innoissaan tulossa :)