sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

HHV 15

Frillahuivi valmistui eilen hyvin myöhään Komisario Lynleyn seurassa.  Gründlin Flamenco uni -lanka löytyi tiistain maakuntamatkalta  Keskisen kyläkaupasta. Kudoin 3.5 numeron puikoilla mutu tuntumalla, kun viimeisestä Moda lehdestä olin lukenut heinäkuussa markkinoille tulevasta  uutuuslangasta ja tekotavasta.
Lankapirtin Matleena oli tehnyt samanlaisen eri langasta ja kertoi ohjeen olleen vyötteen sisäpuolella.  Huivini ollessa lähes valmis mieleeni luiskahti katsoa vyötteen sisälle. Niinpä... siellä tosiaan oli ohje kahdella kielellä.
Otin huiviin mukaan samanväristä Ronda -jämälankaa joka toinen tai kolmas kerros saadakseni  huivista pehmeämmän. Pituutta huiville tuli metrin verran ja lankaa kului noin  55 g.  Väri on ihastuttava, mutta niin haastava kuvattava  petrooli.Kirkkaassa auringossa kamera saa sen siniseksi.  Varjossa tuomen oksalla väri on lähes se, minkä minä näen.
Lähikuvassa tuolin sarjalla varjossa on taas aika sininen
ja sisällä hämärässä eteisessä melko tumman vihertävänä.
      Aurinkoista kesäpäivää!

6 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Voi ihana huiva on jälleen valmistunut. Hauskannäköinen jonkun vaatteen koristeena.

Matleena kirjoitti...

Voi kun näyttää nätiltä tämä sinun huivisi! :) On pehmeämmän näköinen kuin se minun tekemä. Ja keveämpikin on huivisi, minun huiviin meni koko 150g.

Anneli kirjoitti...

Onpas upea "hörhelöhuivi" !

Sude kirjoitti...

Sepäs on kaunis ja taitaa olla mukavan tuntuinen kaulan ihoa vasten.

Sipi kirjoitti...

Vautsi kuinka hauskan näköinen huivi :D

enkulin käsityöt kirjoitti...

WAU