maanantai 2. toukokuuta 2011

Toukokuuta

Nurmikot vihertävät ja olisin  innoissani kuopsuttamassa, mutta vaikka aurinko paistaa, niin ei millään tarkene olla pihalla. Sää on todella hyytävä.  Vai olisi se vain tekosyy, että saan  rauhassa istua sohvalla värkkäämässä. On valtava onni saada tehdä oman pään mukaan, kun ei ole enää aivan  pakollisia töitä.
Tekeillä on huivia, sukkaa ja amigurumia, mutta kaikki ovat suloisesti vaiheessa.  Siksi tämän alkusepustuksen jälkeen tulee kesäinen kuva ( ehkäpä vuodelta -36). Mamma on saanut vieraikseen lomalaisia käymään. Kuvassa on Mamman 2 poikaa, 3 tytärtä, 2 miniää ja vävy sekä lastenlapsia. Kuvasta puuttuu vanhin tytär perheineen ja pojista nuorimmainen saattaa olla sotaväessä.
Äitini seisoo oikealla aidan vieressä. Minäkin muistan tuon aidan ja maa tuossa oikeasti viettää ja laskee tuosta muutaman metrin jälkeen jyrkästi "Rapuluomaan".

Menneitä ajoista välittyy aitoa tunnelmaa!

7 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Kiva kuva, niin monenlaisia ilmeitä ihmisillä. Katselin pitkään kuvaa ja mietin, mitä kaikkea tulevaisuus sotineen on noidenkin ihmisten elämään mahtanut tuoda.

Samasta onnesta minäkin täällä nautiskelen täysin rinnoin, siis siitä, että on niin vähän pakollisia töitä. :) Saa tehdä melkein päivät pääksytysten vaikkapa aivan tarpeettomia käsitöitä!!!

Auli kirjoitti...

Hieno kuva. Minulla on vielä niitä pakollisia töitä muutamia vuosia jäljellä. Ihanaa silti ajatella, ettö nyt on enää vajaa viisi viikkoa kesälomaan, mikä tuntuu ihan juhlalta taas tämän työvuoden jälkeen. ihana olla kotona ja miettiä mitä tekisi ja se on erittäin iahnaa kun ei tarvi miettiä mitä muut tekisivät kun sitä tässä opettajan työssä saaa koko ajan pähkäillä!

Sari kirjoitti...

Iästään huolimatta tämäkin nautiskelee päivistään ihan siihen tahtiin kun itsestä tuntuu hyvältä, ja aina välillä syntyy käsissä jotain, useimmin vain alkaa ihania uusia projekteja. Tämä kevätaurinko on nyt aiheuttanut ihme aloitusmanian yhdistettynä aivan mahdottomaan kevätväsymykseen... ;)

Seijasisko kirjoitti...

Kyllä on ihana kuva..mukavasti "asettauduttu kuvaan" ja taitaa olla pyhävaatteet kaikilla päällä.:)

Kaisa kirjoitti...

Sukunäköä, ihan selvästi!! :D

sirkkis kirjoitti...

Ihana kuva ja niin mukavan tuokion muistelo ♥

Sipi kirjoitti...

Hieno kuva :)