torstai 24. maaliskuuta 2011

HHV 7

Hulluttelu huiveilla on kevätauringon näyttäytyessä saanut vain uutta vauhtia, eikös vain?
Lankavarastostani löytyi vyyhti sinisävyistä liukuvärjättyä vironvillaa, olisiko tämä mahdollisesti Martinmarkkinoilta jokusia vuosia sitten hankittu. Lankaa kului 105 g huiviin,jonka löysin Pitsisukan blogista. Siellä on paljon hienoja sukkia, kauniita liinoja ja ihania huiveja. Tämä huivi on Annis Shawlette ja ohje löytyy Knitty Spring+Summer 2010 sivuilta ja suomennettuna täältä. Tein 5 numeron pyöröllä.
Kuvasin vielä hangella ja eilinen parin sentin uusi lumikerros sopivasti valkaisi taustaa. Värit tässä ovat aika oikeat, vaikka aurinko juuri  alkoi paistaa kirkkaasti.
 Ja vielä lähikuvaa. Pitsikuviossa olevat nypyt tulivat juuri tuohon tummimpaan kohtaan. Melkein viimeiseen silmukkaan asti mietin, olisiko pitänyt purkaa ja ottaa pois tumma kohta. Nyt olen tyytyväinen, etten muuttanut. Tästä tuli jälleen itselle mieluinen.  Pingotin huivin paksun huovan päälle ja sängyn päälle. Puolenyön maissa otin pingotuksesta ja mallasin päälleni,  istui hyvin ja on aivan ihana kietaistava.

Ihmettelin kissankarvojen puuttumista ja sitäkin,ettei Nettaa ole näkynyt. Oli raukka jäänyt yläkertaan oven taakse päivällä, kun hain pingotushuopan.
Voi sitä jälleennäkemisen riemua!

10 kommenttia:

Sipi kirjoitti...

Voi mahoton tätä sun vauhtia näissä huiveissa!Minusta kun ne on niin hitaita neuloa :) Ihana huivi!

Sude kirjoitti...

Ihanan värinen ja kaunis muutenkin. Voinpa sanoa kokemuksesta, että erittäin hyvän mallinen käyttää kaulahuivina. Sain omani Lilalta ja tytölle piti heti tehdä samanlainen :)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä on taas kaunis !

Mammutti kirjoitti...

Ihana huivi! Lankakin on niin kauniin väristä, että.

Auli kirjoitti...

Jo toinen Annis tänään kohadallani. Ne on hienoja ja tässä ihana raikas väri. Tuosta muistui mieleen, että mulla on varmaan kans vironvillaa yks vyyhti ja just sinistä. Luulin jo, että sain kaikki käytettyksi.. Pitää etsiä se vyyhti jostakin. Hyvää viikonloppua ahkeralle neulojalle!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihana huivimalli kerrassaan

Matleena kirjoitti...

Voi mahdoton tuota sinun hullutteluvauhtiasi! Jo seiska valmiina, vaikka vasta aloitit. :o Ja onkin muuten niin kaunis Annis taas! Tykkään noista raikkaista väreistä. Pitänee minunkin tehdä edes yksi Annis, Viron villaakin löytyy.

vekki kirjoitti...

Kaunis huivi! Kyllä tuo Netta on kaunis.

Pitsisukka kirjoitti...

Ihana tuo Annis, malli on yksi lempparini ja minulla on jo lankakin seuraavaani valmiina.

Seijasisko kirjoitti...

Ihana!<3