keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Voiko käsityömessuilta

kotiutua ilman lankaa? Miksi edes pitäisi? Mikä voisi olla sen terapeuttisempaa kuin silitellä ihanaa pehmeää lankavyyhtiä....
Ostokseni Suomen luultavasti suurimman lankatavaratalon, Tapion kaupan, valtavista valikoimista (käykääpä kurkkaamassa nettikauppaa) koostuu kahdesta vyyhdistä Araucania. Ostin viime vuonna saman verran ja vielä Tampereen messuiltakin. Nyt näistä jo saa vaikka mitä. Sekä yhdet bambuiset puikot ja kerä Noroa. Nyt olen vihdoinkin päässyt Noro Kureyon Sock Yarnin omistajaksi. Vielä on Vartahilla parhaillaan tulossa messusukat Regia Hand-dye Effectistä, josta taisi tulla myyntimenestys. Sukista lisää myöhemmin.

Wetterhoffilta ostin kauniin ruskan väreihin sopivaa (Katso myös verkkokauppa) oranssia Silvia -lankaa. Ah, niin pehmeää!
Kauhavan Kangas-Aitan ( käy myös verkkokaupassa) Sukkis-lankaa ostin molempia värejä ja osallistun niillä "Hyvän mielen joulusukka" -tempaukseen, eli kudon landoista sukkia ja ne menevät sitten hyväntekeväisyyteen.
Samalla kerrytän Sukkasadon Hillokellaria, jos vain ehdin tämän kuun aikana kutomaan.

"Pois halla sen kukkaset vei..."

2 kommenttia:

Sipi kirjoitti...

Että tuo sun Araucan lanka näyttää hyvältä! Upeat on värit muissakin langoissa..pois halla kukkaset vei, mutta onpa vyyhti ihan samaa sävyä menneiden kukkien kanssa :)

Matleena kirjoitti...

Ihanan värisiä lankoja! Täällä niitä silmät kiiluen katselen ja haaveilen, millaista niitä olisi hiplata! ;) Saapa nähdä, miten minun huomenna käy messuilla. ;DD