tiistai 18. elokuuta 2009

Täydellinen ufo

ufo = unfinished object eli keskeneräiseksi jäänyt käsityö. Tällainen villatakki, jonka kutomisen aloitin joskus -90 luvun alkupuolella kaikista langanlopuista mitä oli vuosikymmenten kuluessa kertynyt. Siihen aikaan vietimme kaikki lomat ja viikonloput ympäri vuoden mökillä. Tein tätä siellä vain silloin, kun ei ollut mitään tähdellisempää. Olen tehnyt kulloisenkin mielialan mukaan. Mitään järkevää suunnitelmaa tässä ei ole, eivätkä kuviot esitä mitään.
Välillä jäi pitkäksikin aikaa ja kesällä on yleensä kaikenlaista perkoota ja muuta pihalla.

Helmassa ei ole resoria vaan se on helmineuletta ja se rullaantui ylöspäin ikävästi. Sekin viivästytti, kun mietin mitä sille tekisin. Tammikuusta lähtien suunnittelin nappilistoja ja nappien ompelemista. Kuvaamistakin se odotti ainakin viikon.
Lämmin, mukavan tuntuinen, sopivan kokoinen! Oikein odotan, jotta tulis pakkaset!

7 kommenttia:

Malli45 kirjoitti...

Onpa komia! Taideteoksen näkemistä pitää siis vielä odotella... (luntahan on jo Suomessa satanut)

intsu kirjoitti...

Voi kuulehan,kyllä on komea takki! Tosi hieno ja ajattele miten yksilöllinen! Ei tule toista samanlaista vastaan. Tuossapa oiskin järkeä jämälangoille.

Pikku Possu kirjoitti...

Onpa huikea takki :)
Tuollaisen tekemiseen menee varmasti aikaa, mutta onpa kyllä sitten näyttävä lopputuloskin :)

Sukkasadon osallistujalistan kautta tänne sinun blogiisi löysin ja heti ihastuin :)

Sipi kirjoitti...

Voi hyvät hyssykät mikä takki, on kuin taideteos! Kerrassaan upea! Jos mulla olis tuollainen takki odottaisin kyllä varmasti kans talvea ja kylmää sellaista että sais pitää joka päivä :)

Matleena kirjoitti...

Onpa hauska takki! Upea kuviointi! Ja hyvä idea: :)

vekki kirjoitti...

Upea takki. Mahtavat väritkin. Tässä taas on osoitus, että kun päästää mielikuvituksen valloilleen, niin tulee hienoa jälkeä. Onnittelut.

Marja-Leena kirjoitti...

Takki päälle ja ulos näyttäytymään.Kait se on vielä käytettävissä.Omatekemät kestävät, ainakin minulla.Takkisi on kaunis!