keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Vartahilta

on päässyt jo muutama päivä sitten pinkki toppi ihan ittelle. Lanka on Esiton Virkkuulanka puuvillaa, jota sitten en virkannut vaan kudoin pyöröpuikolla 3. Novita kesä/07 mallia 38 mukaellen tein pitsineuletta vain helmaan ja kaarrokkeeseen.

Viikko sitten esittelin täällä kesähilkan, joka matkasi valtameren yli Kanadaan. Tein samasta langasta uuden aavistuksen isomman, paino 49 g, lahjaksi huomenna juhlittavalle 12 veelle.

5 kommenttia:

Sipi kirjoitti...

Aivan ihana pusero!
Tuo virkkauslanka oli niin ihmeen pehmeää..mulla kun on joku kuvitelma että virkkauslanka on Aina kovaa ja kankeaa, nyt se tässä langassa tuo kuvitelma kai viimein katosi :)
Kaunis on puserosi ja onneksi vielä on ilmoja kesäpaidoille,,tälle pvälle lupasivat taas yli 20'
Kivaa kun kesä jatkuu :)

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Nätti toppi ja väri on ihana!

Malli45 kirjoitti...

Kaunis toppi! Vielä on kesää jäljellä! Tulen ensi viikolla tikkuamaan, jos ei kummempia tapahdu... To aamulla labraan klo 8.15!

vekki kirjoitti...

Tosi nätti pusero!

Matleena kirjoitti...

Onkin lipsahtanut aikaa, kun olen blogissasi käynyt, ja sen huomasi! ;) Oli valmistunut kaunista toppia ja kivoja hilkkoja kaksittain ja kuvattu ihania ruusuja ja muita kukkia. Ja olitpa aloittanut käpyilynkin! Se onkin hauskaa hommaa, olen sitä vähän kokeillut nuoruudessani joskus 40 vuotta sitten. Reilu vuosi sitten kokeilin, vieläkö sitä osaisin. ;D Kyllä se vähitellen olisi palannut mieleen, sen verran tein, mutta pieneen "nukkekodin pöytäliinaan" jäi! ;DD