perjantai 1. toukokuuta 2009

Rauhallista Vappua !

Aurinko paistaa ja on hyvin kesäinen tuntu. Menneistä vapuista on paljon muistoja. Varhaisimmissa muistoissa alakouluikäisenä pääsi pihalle paljain säärin ja kesätantut ja -kengät sai panna ensikerran, vaikka ei ois millään tarjennu. Vähän isompana juostiin viuhkojen kanssa isolla sakilla lymyystä ja kymmentä tikkua laudalla ja mitä kaikkia niitä oli. Seuraavaksi pyöräiltiin katsomaan paisuntoja. Vesi virtasi tienkin yli ja aina joku muli. Vielä aikuisena käytiin vappuajelulla, nyt jo autolla. Enää aikoihin ei ole ollut paisuntoja. Tänään torilla, meiltä linnuntietä vajaa km, on valtavat hulinat, mutta täällä niistä ei tiedä mitään.
Vietämme rauhallista Vappua, vadelmalimsaa ja tippaleipiä.


Harvinaisen rauhallisia nämäkin!

4 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Rauhallinen on meidänkin vappu ollut, mitä nyt illalla käytiin parketilla pyörähtelemässä, mutta rauhallinen oli meno sielläkin, kun me ei harrasteta ravintoloita ja muita ryyppypaikkoja. Lintuja ja oravia on katseltu ikkunasta. Aurinko kyllä paistaa, mutta tuulee aika navakasti ja kylmästi.

Hyvää vappuiltaa!

Sipi kirjoitti...

Huomenta ja mukavaa alkanutta toukokuuta!
Hyvin oli rauhallinen vappu meilläkin, vähän kuohujuomaa kotosalla maistettiin ja munkkirinkeleitä syötiin siinäpä se, Ihanat ilmat onneksi saatiin vapuksi, toivotaan että nämä lämpöiset kelit nyt jatkuu :)

Malli45 kirjoitti...

Aamupäivää! Tässä kuussa sitten mennään! Pian aika kuluu...
Hauskoja vanhoja sanoja köytit. Kuinkahan moni tietää, milloin on viimeksi mulinut...
Kaupan simaa ja korppuja syötiin.

Kaisa kirjoitti...

Me käytiin "hulinoimassa" tuossa keskustassa, olipa hauskaa tarjeta ilman takkia ja syödä makkaraa ja vohvelia aurinkoisella seinustalla. Mutta illalla kylän kautta kotiin tullessa kyllä jo hytisytti...