lauantai 18. huhtikuuta 2009

Reissu on tehty

ja kaupunki nähty ( niin sanottiin ennenvanhaan). Retkipäivän aamun ensimmäiset auringonsäteet lankeavat maahan, joka on taas vaihteeksi aivan valkoinen. Pakkastakin tuntuu olevan.



Retkeilimme Tapion Kauppaan Päntäneelle, joka on Kauhajoen kaupunkia. Kauhajoen kaupungin arvoista yksi on yrittäjyys ja sitä edustaa hyvin Suomen suurin lankakauppa, Tapion Kauppa. Valikoimat ovat mittavat, toinen toistaan ihanempia lankoja.



Näiden äärellä aivan häkeltyy. Opinko koskaan valitsemaan? Toisaalta ..... ei haittaa....
Olen päässyt näkemään ja hipelöimään monenlaisia ja -merkkisiä lankoja, uutuuksia ym. Jos jotain jäi vaivaamaan, voi nettikaupassa tehdä tilauksia. Palvelu on hyvää ja nopeaa, tiedän kokemuksesta. Intsu ehti jo vilauttaa kuvaa Sitikan peräpäästä, joka näytti paljon pienemmältä, mitä se oikeasti oli. Palatessa toimitimme Kaisan tilaukset. Omani ovat vielä pusseissa yhtä suklaarasiaa lukuunottamatta.
Ps. Tuhannet kiitokset reissussa mukanaolleille tikkuajaystäville!

6 kommenttia:

Malli45 kirjoitti...

Sun lankakuvat on valoisia! Kiitos kyydistä, se oli hyvää, turvallista ja vauhdikasta!
Ja kyllä oli Tutan karva kaunista, silkkistä ja kiiltävää!

Kaisa kirjoitti...

Kiitos vielä kerran "kuriiripostista"! Jos minäkin tokenisin sitten seuraavalla kerralla mukaan...

AnneM kirjoitti...

siis apua, mä olin ihan sekaisin jo langoista, saati sitten että olisi pitänyt tunnistaa teitä (unohdin jo että oli jotku treffit paikan päällä). Kamalaa, Lahdesta asti sinne ja sit käy näin nolosti....

Matleena kirjoitti...

Kyllä minunkin PITÄÄ päästä käymään tuolla, muuten an ala millekään! ;)

intsu kirjoitti...

Kiitos vaan seurasta ja niin turvallisesta hyvästä kyydityksestä. Kiva reissu kaikin puolin ja antoisa. Kyllä kertakaikkiaan houkuttelevia noi sinunkin lankakuvasi! Kyllä ois tainnut sittenkin tarvita yhtä ja toista!! Olisit vaan laittanut sinäkin sitikan peräkuvan :D

sibylla kirjoitti...

kiva oli nähdä! vaikka ei kyllä juteltu! Mustassa takissa ja vihreä (jos näky) pitsi jakussa, oleva Sibyllahan minä.